Lajme

BQK organizon konferencen rajonale mbi qasjen në financa
15.11.2017

BQK organizon konferencen rajonale mbi qasjen në financa

Banka Qëndrore e Republikës së Kosovës, Banka Kombëtare e Austrisë dhe Banka Investive Evropiane bashkëorganizojnë Konferencën Ndërkombëtare "Qasja në Financa, Kreditim Bankar dhe Sektorët Bankarë në vendet e Evropës Qëndrore,Lindore dhe Juglindore.

Sektori bankar i Kosovës është i përfaqësuar si pjesë e panelit diskutues nga Zëvendës Kryetari i Bordit të Shoqatës së Bankave të Kosovës z. Robert Wright njëherit CEO në Raiffeisen Bank Kosovo si dhe anëtarja e bordit të SHBK dhe njëherit kryeshefja ekzekutive e Bankës Ekonomike Merita Gjyshinca Peja