Informata Kontaktuese

Petrit Balija                                                                                                                                                               Drejtor Ekzekutiv

e-mail: petritbalija@bankassoc-kos.com

Kreshnik Kosumi

Zyrtar i lartë për Operacione

e-mail: kreshnikkosumi@bankassoc-kos.com

Miranda Rugovaj

Zyrtare​ e ​Komunikim​it​

e-mail: mirandarugova@bankassoc-kos.com

Mevlyde Paçarada

Logjistikë ​dhe Mirëmbajtje​

e-mail: mevlydepacarada@bankassoc-kos.com

Blina Zhubi

Zyrtare Administrative 

e-mail: blinazhubi@bankassoc-kos.com​

Adresa
Kontakti