Zyra e SHBK

Dr. Sc. Petrit Balija Kryeshef Ekzekutiv

[email protected]

Blendina Llabjani Zyrtare Administrative [email protected]
Kreshnik Kosumi Menaxher i Operacioneve [email protected]
Albana Miftaraj Zyrtare për Operacione

[email protected]

Vesa Vuçitërna Zyrtare në Departamentin e Komunikimit dhe Marketingut [email protected]
Vesë Gashi Asistente në Departamentin e Komunikimit dhe Marketingut [email protected]